RSS

Новини навчальних закладів

07.05.2020
ЛДУ БЖД

7 травня 2020 року у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулась VII Всеукраїнська науково-практична конференція курсантів і студентів «Математика, що нас оточує: минуле, сучасне, майбутнє». У зв’язку з надзвичайною ситуацією, карантином, конференція відбулась у дистанційній формі. Представлено понад 50 доповідей із 5 закладів вищої освіти.
Учасники конференції обговорювали актуальні питання та майбутнє математичної науки, невирішені проблеми в математиці, застосування математичних методів в інженерії, охороні праці, інформаційній безпеці. Особливу увагу було зосереджено на питаннях впровадження математичних методів у військову інженерію та галузі техногенно-екологічної безпеки. Учасники відзначили, що за останні роки здійснено величезний прорив в інженерній та будівельній механіці, інформаційно-комунікаційних технологіях, енергетиці саме завдяки використанню математичних методів і моделей в цих галузях.

Ознайомитися з програмою та матеріалами конференції можна на сайті Університету за посиланням https://ldubgd.edu.ua/content/konferenciyi-2020.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.