https://www.high-endrolex.com/10 Дистанційне навчання на факультеті техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.04.2020
НУЦЗУ

Дистанційне навчання на факультеті техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ

    Протягом останніх двох тижнів науково-педгагогічні працівники факультету техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ успішно здійснюють дистанційне навчання в умовах карантину. Це спонукає як студентів, так і викладачів засвоїти дещо нові навички під час навчання та проведення всіх видів занять – зокрема, за допомогою скайпу та платформи «ZOOM».

    Студенти факультету адекватно відреагували на нові реалії сьогодення - і тепер вони не мають тих виправдовувань, які колись заважали навчатися. Вони вдома, у комфортній обстановці, серед буденних завдань, які їм ніхто не заважає виконувати, але тільки з елементами навчання. Тепер вже складно знайти причини, які можуть заважати у домашніх умовах увімкнути комп’ютер чи телефон та дистанційно взяти участь у тому чи іншому виді заняття. З боку керівництва та фахівців деканату, керівництва кафедр та викладачів факультету здійснюється постійний контроль за якістю проведення дистанційних занять, присутністю на них студентів та своєчасністю відпрацювання поставлених за результатами проведених занять завдань. Так, 7 квітня усі студенти були ознайомлені з результатами проведеного двотижневого контролю дистанційного навчання, що були опубліковані на каналах факультету. А батьки були ознайомлені з результатами навчання своїх дітей, як через мережу інтернет, так і персонально за телефоном. Карантин – не канікули, і сесія відбудеться за будь-яких умов. Тому керівництво факультету та кафедр здійснило відповідні мотиваційні заходи задля правильних висновків студентами свого місця у навчанні в умовах відповідної обстановки. Усім бажаємо 36.6!!!

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10