RSS

Новини навчальних закладів

08.04.2020
ЛДУ БЖД

У ЛДУБЖД дистанційно відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузі знань «Техногенна безпека»

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності проведено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузі знань «Техногенна безпека». Галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 44 студентських наукових робіт, що надійшли з 21 закладу вищої освіти.
Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України щодо запровадження карантину для всіх типів закладів освіти незалежно від форм власності і сфери управління, листа Міністерства освіти і науки України № 1/9-154 від 11.03.2020 підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2019/2020 н.р. підбито за результатами першого етапу II туру.
На підставі результатів рецензування студентських наукових робіт першого етапу II туру галузева конкурсна комісія вирішила визнати переможцями Конкурсу та нагородити дипломом ІIІ ступеня Семенова Сергія Анатолійовича курсанта 5-го курсу Навчально-наукового інституту пожежної та техногенної безпеки Львівського державного університету безпеки життєдіяльності з роботою «Оцінювання пожежних ризиків житлових будинків підвищеної поверховості та висотних» (науковий керівник Ємельяненко Сергій Олександрович).  Для того, щоб переглянути нагороди учасників перейдіть за посиланням:

https://ldubgd.edu.ua/node/4183
 
Вітаємо переможців та бажаємо наснаги для нових звершень!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.