https://www.high-endrolex.com/10 Здобувачі вищої освіти факультету пожежної безпеки НУЦЗУ - переможці та призери Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.04.2020
НУЦЗУ

Здобувачі вищої освіти факультету пожежної безпеки НУЦЗУ - переможці та призери Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році

Так, у дистанційному режимі триває ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році. Здобувачі вищої освіти факультету пожежної безпеки НУЦЗУ стали переможцями та призерами наукових змагань.
Диплом I cтупеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2019/2020 навчального року за спеціальністю «Електричні машини та апарати», що відбувся у Кременчуцькому Національному університеті імені Михайла Остроградського (м. Кременчук), отримав курсант 3-го курсу факультету пожежної безпеки Олексій Бодрик за підсумками захисту наукової роботи з теми «Дослідження впливу параметрів електричної мережі на вибір апаратів захисту від короткого замикання у вибухонебезпечних зонах». Науковий керівник – науково-педагогічний працівник кафедри пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій факультету пожежної безпеки Олег Кулаков.
Диплом II cтупеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2019/2020 навчального року в галузi «Енергетика», що вiдбувся у Приазовському державному унiверситетi (м. Марiуполь) отримала курсантка Тетяна Оксьом за підсумками захисту наукової роботи з теми «Оцінка ризиків для забезпечення пожежної безпеки об’єктів ПЕК». Науковий керівник – науково-педагогічний працівник кафедри пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій факультету пожежної безпеки Володимир Липовий.
Диплом III cтупеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2019/2020 навчального року в галузi «Енергетика», що вiдбувся у Приазовському державному технічному унiверситетi (м. Марiуполь), отримала студентка Вікторія Верескун за підсумками захисту наукової роботи з теми «Пожежовибухонебезпека водневих систем охолодження турбогенераторів електростанцій». Науковий керівник – науково-педагогічний працівник кафедри пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій факультету пожежної безпеки Олександра Михайлюк.

 

Прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10