RSS

Новини навчальних закладів

10.02.2020
ЛДУ БЖД

В Університеті відбулось відкрите лекційне заняття з дисципліни «Основи охорони праці»

В Університеті відбулось відкрите лекційне заняття з дисципліни «Основи охорони праці» на тему: «Розслідування нещасних випадків при виконанні трудових обов'язків», що провела доцент кафедри промислової безпеки та охорони праці Орислава Горностай.
Курсантам та студентам 4 курсу спеціальності «Пожежна безпека» надано інфомацію щодо видів нещасних випадків; послідовності проведення їх розслідування, залежно від виду; структури взаємодії між учасниками процесу розслідування; наповнення матеріалів справи з розслідування випадків виробничого травматизму, а також граничних термінів кожного етапу розслідування. За матеріалами лекції курсанти та студенти змогли оцінити складність проведення процедури розслідування нещасних випадків, а також невідповідності між сучасною законодавчою базою та застарілою галузевою. Враховуючи, що заняття проводилося для майбутніх керівників ДСНС різного рівня, важливо не тільки знати порядок розслідування нещасних випадків, а й орієнтуватися у певних нюансах його проведення. Це сприятиме як успішному розслідуванню, так і підвищенню безпеки праці у підрозділах ДСНС України.
На думку присутніх, заняття проведено на високому навчально-методичному рівні, тема лекції є актуальною, практично корисною.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.