https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ розпочато роботу нового складу спеціалізованої вченої ради | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.01.2020
НУЦЗУ

В НУЦЗУ розпочато роботу нового складу спеціалізованої вченої ради

22 січня 2020 року у новому складі Спеціалізованої вченої ради Д 64.707.04 Національного університету цивільного захисту України відбувся перший захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеню кандидата технічних наук зі спеціальності 21.02.03 – цивільний захист.
Спеціалізовану вчену раду Д 64.707.04 для захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора (кандидата) наук за спеціальностями 21.06.01 – екологічна безпека (технічні науки) та 21.02.03 – цивільний захист (технічні науки) було створено в Національному університеті цивільного захисту України Міністерством освіти і науки України згідно з наказом № 693 від 10.05.2017 р. Другу каденцію спеціалізованої вченої ради Д 64.707.04 було розпочато згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України № 1428 від 15 листопада 2019 року. Головою спеціалізованої вченої ради Д 64.707.04 був призначений доктор технічних наук, професор, проректор з наукової роботи Університету Володимир Андронов.
За час попередньої роботи спеціалізованої вченої ради Д 64.707.04 в ній було захищено дві дисертації на здобуття вченого ступеня доктора технічних наук та дві дисертації на здобуття вченого ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 21.02.03 – цивільний захист. Тематика захищених робіт стосується актуальних проблем та завдань у сфері забезпечення цивільної безпеки нашої держави, а одержані результати використовуються у практичних підрозділах Державної служби України з надзвичайних ситуацій. І особливо важливим є те, що всі здобувачі вчених ступенів є науково-педагогічними працівниками Національного університету цивільного захисту України, які використовують свої наукові здобутки у підготовці майбутніх фахівців для лав ДСНС.
22 січня здобувачем вченого ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 21.02.03 – цивільний захист став співробітник НУЦЗ України, що є, безумовно, важливим в умовах постійного підвищення вимог до кваліфікаційного рівня науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти.
Доповідь старшого викладача кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки факультету цивільного захисту підполковника служби цивільного захисту Євгена Стецюка за результатами дисертаційної роботи з теми «Методика попередження надзвичайних ситуацій, пов’язаних з загрозою вибуху малогабаритного вибухонебезпечного предмету» викликала жваве зацікавлення у членів ради та фахівців у сфері цивільного захисту. Науковим керівником здобувача є старший науковий співробітник наукового відділу з проблем цивільного захисту та техногенно-екологічної безпеки НУЦЗ України д.т.н., с.н.с. Віктор Стрілець.
Творчої наснаги та невпинного руху у напрямку подальшого розвитку наукових здобутків НУЦЗ України побажали здобувачеві члени Спеціалізованої вченої ради та всі присутні на захисті роботи.
 

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10