https://www.high-endrolex.com/10 Співробітники НУЦЗУ пройшли стажування у підрозділах Головного управління ДСНС України у Харківській області | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.01.2020
НУЦЗУ

Співробітники НУЦЗУ пройшли стажування у підрозділах Головного управління ДСНС України у Харківській області

З 02 до 17 січня 34 співробітники Національного університету цивільного захисту України пройшли стажування у підрозділах Головного управління ДСНС України у Харківській області. Захід було проведено на підставі вимог настанови з організації професійної підготовки та післядипломної освіти осіб рядового і начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту, затвердженої наказом МНС України від 01.07.2009 № 444, та листа Національного університету цивільного захисту України від 13.12.2019 № 08/4133.
Головною метою стажування стало закріплення теоретичних знань співробітників НУЦЗ України, набуття ними професійних навичок на визначених посадах та використання отриманого досвіду під час виконання посадових обов’язків. Після закінчення стажування було узагальнено підсумки стажування та надано пропозиції щодо його покращення на кожного співробітника НУЦЗ України, підготовлено характеристики, де було відображено виконану стажистами роботу.
Представники НУЦЗУ набували фаху у таких підрозділах ГУ ДСНС України у Харківській області, як Управління запобігання надзвичайним ситуаціям, Управління реагування на надзвичайні ситуації, Управління організації заходів цивільного захисту, Управління персоналу та інших.

Прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10