RSS

Новини навчальних закладів

19.12.2019
НУЦЗУ

У НУЦЗУ відбулися захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукових ступенів кандидата та доктора наук з державного управління

19 грудня 2019 року відбулися захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукових ступенів кандидата та доктора наук з державного управління за спеціальністю “Державне управління у сфері державної безпеки та охорони громадського порядку" у спеціалізованій вченій раді Д 64.707.03 Національного університету цивільного захисту України.
Так, захистив своє дисертаційне дослідження Крук Сергій Іванович з теми «Інституційний розвиток державного управління у сфері забезпечення національної безпеки України». Науковий консультант – Ректор Національного університету цивільного захисту України, генерал-лейтенант служби цивільного захисту, доктор наук з державного управління, професор Садковий Володимир Петрович.
Цього ж дня відбувся також захист дисертації Рубана Артема Вікторовича з теми «Державне управління у сфері національної безпеки України». Науковий керівник –  доктор наук з державного управління, професор, Шведун Вікторія Олександрівна.

 

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.