RSS

Новини навчальних закладів

15.11.2019
НУЦЗУ

Здобувачі вищої освіти факультету цивільного захисту НУЦЗУ успішно склали комплексний екзамен

14 та 15 листопада здобувачі вищої освіти НУЦЗУ склали комплексний екзамен за освітнім ступенем «магістр» за спеціальностями «Пожежна безпека» та «Цивільна безпека».
Працювало дві комісії під головуванням Олександра Волобуєва, начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області, та Сергія Чабаня, першого заступника начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області. Також у роботі екзаменаційних комісій взяли участь Олег Назаров, проректор з навчальної та методичної роботи, Сергій Калюжний, заступник начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області та із запобігання НС, та Євгеній Тунік, начальник управління реагування на НС Головного управління ДСНС України у Харківській області.
Завдання комплексного екзамену охоплювали всі профільні дисципліни відповідних спеціальностей, під час якого здобувачі продемонстрували високий рівень фахової підготовки, належне володіння практичними навичками у галузях пожежної безпеки та цивільного захисту, що підтверджувалось їхніми відповідями на питання екзаменаційних білетів.
Вітаємо здобувачів вищої освіти з їхнім останнім і найважливішим екзаменом в стінах магістратури НУЦЗ України, а також бажаємо успішно захистити свої магістерські роботи.


Слухачі магістратури управління, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.