28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

01.11.2019
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбулися виїзні заняття для майбутніх фахівців з охорони праці на базі ТОВ НВО “Вертикаль”

31 жовтня старший викладач кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ Богдан Цимбал організував та провів виїзні практичні заняття на базі Товариства з обмеженою відповідальністю «Науково-виробничому об’єднанні «Вертикаль» для здобувачів вищої освіти з охорони праці.

Заняття з теми «Діяльність уповноважених найманими працівниками осіб з питань охорони праці» відбулося у рамках вивчення дисципліни «Управління та нагляд у галузі охорони праці»
ТОВ НВО «Вертикаль» з березня 2000 року веде активну науково-технічну і виробничу діяльність щодо створення сучасних високоефективних електроприводів, пристроїв плавного пуску, станцій управління відцентровими насосами для видобутку нафти.
На підприємстві працює інженером з охорони праці випускник факультету техногенно-екологічної безпеки Владислав Ратушний, який влітку цього року пройшов практику та йому запропонували роботу в компанії. Владислав провів інструктаж, разом HR Manager Юлією Багрянцевою показав виробництво, розповів про шкідливі та небезпечні чинники, всі нововведення в галузі охорони праці, показав обладнання підвищеної небезпеки, розповів про уповноважених трудового колективу та ознайомив з їх діяльністю, а також положенням.
Студенти та курсанти протягом заняття задавали питання, на які отримали змістовні відповіді. Вони буди запрошені на проходження оплачуваної виробничої практики, після якої їм можуть запропонувати робоче місце.
Висловлюємо подяку адміністрації ТОВ НВО «Вертикаль», а також БОГРЯНЦЕВІЙ Юлії та РАТУШНОМУ Владиславу за допомогу в проведенні виїзних занять.
Прес-служба НУЦЗУ
 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua