29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

08.10.2019
ЛДУ БЖД

Представники Університету приймають участь у проведенні Міжнародного виставкового форуму «Технології захисту/ПожТех - 2019» у м.Києві

Сьогодні у Києві стартував Міжнародний виставковий форум «Технології захисту/ПожТех - 2019», який триватиме три дні.
За 17 років існування виставка набула статус головного галузевого виставкового проєкту у сфері пожежної безпеки, промислової безпеки та охорони праці, засобів захисту та рятувальної справи. Ця Виставка – це не лише демонстрація сучасних технічних систем безпеки та засобів захисту, але й упровадження перспективних розробок та інноваційних технологій в Україні, а також важливий професійний захід для спеціалістів з охорони праці та рятувальників.
Львівський державний університет безпеки життєдіяльності представили проректор з науково-дослідної роботи, полковник служби цивільного захисту, доктор сільськогосподарських наук, професор Андрій Кузик, майор служби цивільного захисту, к.т.н. Андрій Домінік, полковник служби цивільного захисту, к.т.н., доцент Юрій Рудик,  майор служби цивільного захисту, к.т.н. Сергій Ємельяненко,  а також курсанти 4-го курсу Сергій Семенов, Дмитро Бабінін, Анастасія Гончар та Вікторія Драч.

Ця виставка є великою можливістю дізнатись про змінні потреби ринку з «перших рук», а також продемонструвати переваги обладнання не лише в статиці, а й у дії під час демонстраційних показів на відкритому майданчику.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua