https://www.high-endrolex.com/10 Проректор НУЦЗ України взяв участь у роботі vіжнародної конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.10.2019
НУЦЗУ

Проректор НУЦЗ України взяв участь у роботі vіжнародної конференції

03 жовтня 2019 року на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського розпочалася робота XVІI Міжнародної науково-технічної конференції «Проблеми екологічної безпеки». 

У роботі організаційного комітету та пленарного засідання конференції взяв участь проректор з наукової роботи – начальник науково-дослідного центру Національного університету цивільного захисту України Володимир Андронов, якому було надане слово для привітання учасників заходу.
 
 
Разом із проректором у роботі міжнародної конференції взяв участь ад’юнкт 1-го року денної форми навчання за спеціальністю "Технології захисту навколишнього середовища" Євген Макаров.
Згідно з програмою конференції в секції «Охорона атмосфери від антропогенного впливу» була запланована доповідь завідувача кафедри Володимира Колоскова з теми «Фактори екологічного стану територій прилеглих до полігонів твердих побутових відходів».
 
 
Результати роботи співробітників НУЦЗ України на Міжнародній конференції стануть плідним підґрунтям для подальшого розвитку співробітництва з провідними закладами вищої освіти України у галузі екологічної безпеки.
 
Кафедра прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища, прес-служба НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10