RSS

Новини навчальних закладів

04.10.2019
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбулася X Конференція студентського самоврядування

03 жовтня у клубі відбулася X Конференція студентського самоврядування Національного університету цивільного захисту України.
У заході взяли участь 195 представників студентства закладу вищої освіти. Учасники конференції обговорили звіт про підсумки роботи студентського самоврядування університету у 2018-2019 навчальному році, заслухали звіти про підсумки роботи студентських рад факультетів за 2018-2019 навчальний рік, ухвалили Положення про студентське самоврядування Національного університету цивільного захисту України у новій редакції та ввели до складу студентської ради університету представників від кожного факультету, навчально-науково-виробничого центру, гуртожитку та Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.
На Конференції від керівництва університету були присутніми проректор з персоналу Андрій Титаренко та начальник відділу виховної та соціально-гуманітарної роботи Юрій Хуртов. Від ветеранської організації університету – Олександр Мазур, завідувач лабораторії кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки факультету техногенно-екологічної безпеки.
Проректор з персоналу Андрій Титаренко вручив Грамоти університету найактивнішим представникам студради та висловив велику вдячність учасникам Конференції за плідну громадську діяльність та проведену дієву профорієнтаційну роботу.
Під час Конференції всі присутні мали змогу обговорити загальні проблеми студентства, а також внести пропозиції щодо покращення діяльності студентського самоврядування університету.
Після завершення Конференції відбулось перше засідання новообраного складу студентської ради університету, до складу якого увійшли 12 представників від усіх факультетів університету та 2 представники від Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України. З 14 кандидатів обрано новий склад студентської ради університету, а саме: головою – курсантку 4-го курсу факультету пожежної безпеки Анастасію Бурменко; заступниками голови – студентку 1-го курсу соціально-психологічного факультету Юлію Мазепіну та курсанта 3-го курсу факультету цивільного захисту Василя Поповича; секретарем – студентку 2-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки Олександру Ткаченко.
Також на засіданні було визначено відповідальних за основні напрями роботи та обговорено пропозиції до Плану роботи студентського самоврядування на 2019 – 2020 навчальний рік.


Студентська рада НУЦЗУ, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова



 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.