RSS

Новини навчальних закладів

02.10.2019
ЛДУ БЖД

Відбулося засідання Вченої ради Університету

Сьогодні, 2 жовтня, відбулось чергове засіданння Вченої ради Університету. Під час  засідання розглянули та ухвалили нову редакцію Положення про Вище професійне училище Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Проректор по роботі з персоналом Володимир Піндер представив вищому колегіальному органу Університету новий варіант Положення, який би відповідав сучасним освітянським тенденціям і чітко розмежував права та повноваження Училища як складової частини Університету.
Опісля професор Андрій Кузик анонсував два нових навчальних посібники: 
1. Навчальний посібник ”Процеси та обладнання виробництв” (автори: кандидат технічних наук, доцент Оксана Станіславчук, кандидат технічних наук, доцент Олександр Мірус, кандидат технічних наук, доцент Орислава Горностай);
2. Навчальний посібник ”Комплексні системи захисту інформації” (автор – кандидат технічних наук Марія Шабатура).
У результаті таємного голосування Вчена Рада висунула претендента кандидата технічних наук Андрія Гаврилюка   на здобуття премії  Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради для працівників наукових установ та вищих закладів освіти Львівської області у номінації «Молоді вчені та дослідники».

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.