https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 18.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

25.09.2019
НУЦЗУ

Науковець НУЦЗУ став переможцем міського конкурсу «Молода людина року 2019»

25 вересня у залі Харківської міської ради відбулося нагородження переможців і лауреатів міського конкурсу «Молода людина року 2019». Церемонію провів заступник міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко. Серед нагороджених — заступник начальника науково-дослідного центру - начальник відділу організації науково-дослідної роботи науково-дослідного центру Національного університету цивільного захисту України, доктор технічних наук Євгеній Рибка. Науковець отримав подяку Харківського міського голови за перемогу у міському конкурсі “Молода людина року” в номінації “Наукова діяльність” та сертифікат на одержання грошової премії у розмірі 5 тисяч гривень.
Цього року конкурс проводився у десяти номінаціях: «Учні установ загальної середньої освіти», «Учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти», «Студенти установ вищої освіти III рівнів акредитації», «Студенти (курсанти) установ вищої освіти III -IV рівнів акредитації», «Наукова діяльність», «Культура і мистецтво», «Фізична культура і спорт», «Діяльність у сфері виробництва, підприємництва», «Діяльність у невиробничій сфері» і «Громадська діяльність». Вік учасників - від 14 до 35 років.
За результатами міського етапу конкурсу були відзначені 10 переможців і 20 лауреатів у кожній з номінацій. За ініціативи Харківського міського голови Геннадія Кернеса, з 2018 року переможці та лауреати отримають грошові премії в розмірі, відповідно, 5 тис. і 3 тис. Грн.
Довідка. Конкурс «Молода людина року» був заснований у 2001 році. За 19 років існування у ньому взяли участь близько 6,5 тис. осіб. Мета конкурсу - підтримка обдарованої і талановитої молоді, її досягнень у різних сферах наукового, виробничого, суспільного і культурного життя.



Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото — Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10