https://www.high-endrolex.com/10 Із турботою про ближніх | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.12.2005
НУЦЗУ

Із турботою про ближніх

Ось уже третій рік поспіль проводить шефську роботу Академія цивільного захисту України, традиційно відвідуючи обласний навчально-виховний комплекс для дітей з вадами слуху. Але 29 листопада був особливий день. Цьому навчальному закладові минуло 109 років з дня заснування. Вже стало доброю традицією зустрічатись із колективом, адміністрацією, вихованцями школи-інтернату. І хоча поїздки стали систематичними, але щоразу, під’їжджаючи до навчального закладу, відчуваєш якесь психологічне напруження. Кожна зустріч – хвилююча подія, особливо якщо чекають діти, яким де в чому не посміхнулась доля.

Щойно переступаєш поріг – і добра аура огортає, бо зустрічають радо нас діти, персонал НВК на чолі із його директором Заслуженим працівником освіти України, відмінником освіти Надією Середенко. „Ми завжди дуже раді шефам. – говорить Надія Іванівна. – Вони уважно ставляться до наших проблем. Допомагають а матеріально, і фізично, і активну участь у цьому беруть курсанти академії”.

Цікавий концерт підготували діти. Вони показали свою майстерність і в танцювальних номерах, і в музикально-хореографічних композиціях, і навіть при декламуванні віршів! Присутнім дуже сподобався театр мод. До речі, модні костюми для дефіле було зроблено безпосередньо ученицями НВК. Зворушливий момент – піднесення священного короваю. За нашою національною традицією, хлібом-сіллю зустрічають дорогих гостей. У свою чергу, проректор академії по роботі з персоналом полковник внутрішньої служби Вадим Попов щиро подякував за сердечну зустріч і від академії вручив цінні подарунки. Клубом академії було організовано захоплюючі конкурси із призами та перегляд мультфільмів.

Мабуть, ніякі слова вдячності не замінять щирої, непідробної радості, яку випромінювали дитячі очі. Безперечно, заради цього і варто жити, і творити добро...

Коленко В.В., нач. сектора
зв’язків з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10