28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

12.09.2019
НУЦЗУ

Науковці НУЦЗУ стали учасниками фінального етапу конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських робіт у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки


27-30 серпня на базі Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту відбувся 1-й відбірковий (заочний) етап VI конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів і робіт у сфері цивільного захисту, пожежної і техногенної безпеки. Активними учасниками конкурсу стали науковці Національного університету цивільного захисту України. За результатами першого етапу конкурсу винахідницькі роботи “Спосіб раннього виявлення осередку пожежі” (автори: Калугін В.Д., Лєвтєров О.А., Тютюник В.В.) та “Спосіб гасіння пожежі мобільним роботом” (автори: Поспєлов Б.Б., Андронов В.А., Рибка Є.О., Карпець К.М., Коссе А.Г., Горінова В.В.) були визнані такими, що відібрані до участі у фінальному етапі.
Так, 11 вересня заступник начальника центру-начальник відділу організації науково-дослідної роботи науково-дослідного центру НУЦЗУ Євгеній Рибка та доцент кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту Олександр Лєвтєров презентували свої винахідницькі роботи.
До речі, до складу конкурсної комісії увійшов Євгеній Рибка.



Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото — Євгенія Рибки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua