RSS

Новини навчальних закладів

12.06.2019
НУЦЗУ

Перемога  представників НУЦЗУ у конкурсі студентських проектів «Харків - місто молодіжних ініціатив»

12 червня у конференц-залі Харківської міської ради відбулося урочисте нагородження переможців та призерів міського конкурсу студентських проектів «Харків - місто молодіжних ініціатив».
Активними учасниками конкурсу стали вихованці Національного університету цивільного захисту України - курсанти магістратури факультету цивільного захисту Парфьонов Гліб та Пліско Анна, а також Рубан Дар’я курсантка магістратури факультету пожежної безпеки, які здобули І місце у міському конкурсі студентських проектів «Харків - місто молодіжних ініціатив» у номінації «Рідному Харкову - сталий розвиток» з проектом «Перші кроки до безпеки». Метою проекту є сприяння впровадженню алгоритму дій у надзвичайній ситуації в систему освіти та підвищення психологічної готовності до таких дій, шляхом проведення високотехнологічних навчально-психологічних тренінгів для підготовки менеджерів надзвичайних ситуацій у шкільних та дошкільних закладах освіти.
Проект став результатом плідної співпраці трьох факультетів і науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології у якості керівника проекту - провідного наукового співробітника Цокоти Вікторії, керівника від соціально психологічного факультету — доцента кафедри соціальних і гуманітарних дисциплін Людмили Гонтаренко, а також курсантів магістратури факультетів цивільного захисту та  пожежної безпеки.
Експериментальною базою для реалізації проекту став Центр впровадження психотренінгових технологій, де пройшли підготовку за першим блоком проекту представники навчальних закладів Індустріального району міста Харкова.

 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Світлани Лєбєдєвої

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.