RSS

Новини навчальних закладів

17.05.2019
НУЦЗУ

На базі НУЦЗУ стартувала міжнародна науково-практична конференція “Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика”

17 травня на базі Національного університету цивільного захисту України стартувала міжнародна науково-практична конференція “Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика”. До Харкова з'їхалися понад 200 науковців з наукових установ та закладів вищої освіти майже всіх регіонів нашої держави, а також співорганізаторами конференції виступили науковці з Балтійської Міжнародної Академії (м. Рига, Латвія), Поморської Академії (м. Слупцьк, Польща), Грузинського технічного університету (м. Тбілісі, Грузія), Нового Болгарського Університету (м. Софія, Болгарія)

Для учасників наукового форуму було зачитано звернення Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна, також науковців вітали ректор Національного університету цивільного захисту України Володимир Садковий, у режимі відеоконференцзв'язку - президент сенату Балтійської Міжнародної Академії Станіслав Бука, представники Міжнародного наукового Азіатського конгресу, що проходить на базі Університету Миколи Коперника у м. Торунь (Польща), голова Асоціації відкритої дипломатії, головний редактор наукового журналу “Власть и общество”, професор Грузинського технічного університету Шота Догонадзе, начальник відділу Головного управління кадрової політики МНС Республіки Азербайджан Хікмет Османов, проректор з наукової роботи Житомирського національного агроекологічного університету Людмила Романчук та проректор з навчальної роботи Чорноморського Національного університету ім Петра Могили Володимир Беглиць. Шановані гості бажали присутнім плідної роботи та ефективних результатів.
Стрижневими питаннями міжнародної науково-практичної конференції, що наразі обговорюють учасники наукового форуму, є механізми формування та реалізації державної політики у сфері реформування вищої освіти; державне регулювання системи підготовки та підвищення кваліфікації науково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації; теоретико-методологічні та практичні засади формування змісту державної політики в галузі національної безпеки, а також визначення напрямів її реалізації; організаційно-правові, соціально-економічні та психолого-педагогічні засади державного управління у сфері цивільного захисту; актуальні проблеми державного управління соціально-економічним та суспільно-політичним розвитком регіонів; напрями модернізації змісту та практики реалізації галузевих стандартів вищої освіти та розвиток магістерських програм у галузі знань «Публічне управління і адміністрування» та багато інших. 
Після пленарного засідання робота наукового форуму триватиме у секціях “Державна політика й управління в галузі освіти: зміст та механізми реалізації", "Державна політика й управління в галузі національної безпеки: зміст та механізми реалізації", "Державна політика й управління в галузі попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій", "Державна політика й управління окремих галузей економіки та соціально-трудових відносин", "Теоретико-методологічні та практичні аспекти розвитку науки «Публічне управління і адміністрування».

На відкритті міжнародної науково-практичної конференції “Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика” вітали присутніх творчі колективи НУЦЗУ.

 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.