RSS

Новини навчальних закладів

13.05.2019
ЛДУ БЖД

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності втретє визначають найкращих студентів і курсантів у сфері безпеки життєдіяльності

12 травня до Університету із понад 50 закладів вищої освіти України прибули 111 студентів та курсантів, щоб взяти участь у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності». Захід триватиме 4 дні. Вже втретє учасників олімпіади приймають на базі кафедри промислової безпеки та охорони праці Навчально-наукового інституту цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.
 
Змагання проходять у два тури. Під час першого учасники виконують 70 тестових завдань, дві задачі та логічний кросворд, у другому турі виконуватимуть практичні задачі з надання домедичної допомоги, аби продемонструвати рівень своїх теоретичних знань та практичних навичок.      
 
Журі очолює проректор з міжнародного співробітництва і освіти Національного авіаційного університету, академік Академії безпеки і основ здоров'я, академік Міжнародної Академії безпеки життєдіяльності, член Європейської Асоціації з Безпеки, д.т.н., професор Запорожець Олександр Іванович. Заступники журі: завідувач кафедри промислової безпеки і охорони праці Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, к.х.н., доцент Олександр Мірус та професор кафедри гігієни та фізіології людини та охорони праці, д.т.н. Харківської державної академії фізичної культури Третьяков Олег Вальтерович. Також до складу журі входить старший науковий співробітник відділу модернізації вищої освіти, канд.хім.наук, доцент Інституту модернізації змісту освіти МОН України Дашковська Олена Володимирівна.
 
«Всіх учасників розподілили на групи залежно від специфіки ЗВО. Переможців і призерів визначатимуть у кожній із цих груп. Організатори та всі члени журі очікують від учасників олімпіади креативного мислення, творчих підходів та хороших результатів», - зазначила Олена Дашковська.
Переможці стануть відомі 15 травня після завершення практичного туру і підведення підсумків, а найкращі будуть відзначені грамотами та цінними подарунками від спонсорів олімпіади.
Бажаємо учасникам олімпіади успіху, натхення та хороших результатів!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.