RSS

Новини навчальних закладів

25.04.2019
НУЦЗУ

Результати участі членів наукового товариства кафедри ПМ та ТЗНС у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

 

Доброю традицією стала участь курсантів та студентів у роботі наукового товариства кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища НУЦЗ України. З цієї нагоди доцільно підбити підсумки діяльності товариства за навчальний рік.

 

Впродовж навчального року у роботі товариства під керівництвом викладацького складу кафедри приймали участь триналцять студентів, курсантів та молодих вчених.

Основні результати здійснених досліджень лягли в основу 13 студентських наукових робіт, що взяли участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук 2018/2019 н.р.

21 березня 2019 року курсанткою 3-го курсу Ксенією Нужною разом зі студентом Полтавського національного технічного університету ім. Ю. Кондратюка Віталієм Суботою виборено ІІІ призове місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Екологія».

28 березня 2019 року студенти 2-го курсу Руслан Марчук та Діана Воробйова перемогли у конкурсі зі спеціальності «Транспортні технології», що проходив у Кременчуцькому національному університеті ім. М. Остроградського, та отримали два дипломи ІІІ ступеня.

18 квітня 2019 року авторським колективом з Руслана Марчука та Діани Воробйової також взято участь у конкурсі зі спеціальності «Енергетичне машинобудування», що відбувся у Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут», та вибороли ІІІ місце, отримавши два дипломи.

Результати їх досліджень апробовані на низці науково-практичних конференціях міжнародного і всеукраїнського рівнів, проведених у провідних ВНЗ міст України – Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Полтава, Кременчук і Глухів, та висвітлені у їх матеріалах у виді тез понад 20 доповідей.

Також ці результати знайшли використання у науково-дослідній діяльності відділу водневої енергетики Інституту проблем машинобудування ім. А.М. Підгорного НАН України та у навчальному процесі кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища НУЦЗ України, що підтверджено відповідними довідками.

Молоді науковці звітували про результати своїх досліджень у ході проведення засідання Секції 7. «Природничо-наукові аспекти цивільного захисту» в рамках Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту» (10 квітня 2019 року). Всього у програмі секції було заплановано та заслухано 12 доповідей.

Доповіді Руслана Марчука, Діани Воробйової та Марії Солод визнано найкращими.

Ми бажаємо курсантам і студентам подальших успіхів і досягнень у їх науковій діяльності, сподіваємось на подальше розширення їх наукових інтересів.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.