https://www.high-endrolex.com/10 ДО РІЧНИЦІ ПОМАРАНЧЕВОЇ РЕВОЛЮЦІЇ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.11.2005
ЧІПБ НУЦЗУ

ДО РІЧНИЦІ ПОМАРАНЧЕВОЇ РЕВОЛЮЦІЇ

 

Керівництво Черкаського інституті пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля завжди на ряду з навчальним процесом приділяло велику увагу фізичному загартуванню своїх вихованців - майбутніх пожежників-рятівників. Наряду з опануванням професійного пожежно-прикладного спорту курсанти та студенти цього навчального закладу мають змогу відвідувати безліч спортивних секцій за власними уподобаннями та здібностями. Що ж стосується футболу, то його полюбляють усі: і офіцери, і вихованці.

Протягом останніх двох тижнів в інституті проходив турнір з мініфутболу, присвячений річниці Помаранчевої революції, участь в якому взяли 9 чоловічих збірних команд з числа курсантів та студентів і навіть одна жіноча - з числа студенток інституту.

У фінальній частині турніру за право називатися найкращими футболістами Черкаського інституту пожежної безпеки змагалися збірні команди курсантів 3 і 4 курсу та студентів 1 і 3 курсів.

За підсумками турніру посіла І місце та отримала перехідний кубок збірна курсантів 3 курсу. ІІ місце виборола збірна 1 курсу факультету з підготовки фахівців на платних засадах. ІІІ місце – курсанти 4 курсу.

Кращими бомбардирами турніру були признані курсант 3 курсу Ігор Чистаховський та курсант 4 курсу Роман Супостат. Кращим гравцем – студент 1 курсу Дмитро Журавель, а кращим воротарем – курсант 3 курсу Олексій Чичка.

Всі переможці та призери, окрім медалей, отримали також смачні та корисні призи символічного помаранчевого кольору – апельсини.

Світлана Козак

Фото Сергія Федоренка

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10