RSS

Новини навчальних закладів

19.04.2019
НУЦЗУ

Науковці ННВЦ НУЦЗУ стали учасниками Всеукраїнської науково-практичної конференції на базі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна

18 квітня на базі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна відбулось відкриття V Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Дистанційне навчання - старт із сьогодення в майбутнє». Учасниками науково-комунікативного заходу стали молоді вчені навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України – Порока Станіслав, Сємілєтов Олександр і Праженік Аліна.
На пленарному засіданні були розглянуті актуальні питання сьогодення, а саме: варіативність класичної освіти в дискурсі E-learning»; відмінності цифрової педагогіки в цифровому та інформаційному столітті тощо.
При цьому директором інституту післядипломної освіти та заочного (дистанційного) навчання ХНУ Імені В.Н. Каразіна Левчуком В.Г. було акцентовано увагу на проблемі застосування освітніх програм дистанційної форми навчання, актуалізації її серед абітурієнтів і студентів, а також створення бази даних навчальної літератури та практичних примірників.
За результатами були отримані сертифікати учасників науково-практичної конференції.


Навчально-науково-виробничий центр

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.