RSS

Новини навчальних закладів

19.04.2019
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ взяли участь у роботі ХIX Міжнародного наукового конгресу «Публічне управління ХХІ ст.: синтез науки та практики»

19 квітня 2019 р. делегація Національного університету цивільного захисту України взяла участь у роботі ХIX Міжнародного наукового конгресу «Публічне управління ХХІ ст.: синтез науки та практики». До її складу увійшли науково-педагогічні працівники кафедри публічного адміністрування у сфері цивільного захисту навчально-науково-виробничого центру – завідувач кафедри, д.держ.упр., проф. Майстро Сергій Вікторович, професор кафедри, д.держ.упр., проф. Крюков Олексій Ігорович і викладач кафедри, к.держ.упр. Лопатченко Інна Миколаївна.
Цей захід відбувся на базі Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Його метою є узагальнення й оприлюднення результатів наукових досліджень у галузі науки «Публічне управління та адміністрування» і практики державотворення, а також розробка пропозицій щодо підвищення ефективності діяльності інституцій державної влади та місцевого самоврядування.
Представники Університету стали активними учасниками заходу, взявши участі у роботі конгресу за такими напрямами, як публічне управління України: державна політика України в умовах децентралізації влади та управління, територіальна громада у цих вимірах, інституціональні засади соціогуманітарного розвитку держави тощо.

 

 

 

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.