https://www.high-endrolex.com/10 Студент НУЦЗУ нагороджений дипломом ІІІ ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі “Електротехніка та електромеханіка” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.04.2019
НУЦЗУ

Студент НУЦЗУ нагороджений дипломом ІІІ ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі “Електротехніка та електромеханіка”

15-17 квітня на базі Дніпровського державного технічного університету (м. Кам’янське) відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2018/2019 навчального року з галузі «Електротехніка та електромеханіка».
На розсуд галузевої комісії було запропоновано майже 70 робіт. Так, студент 3-го курсу факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України Максим Потьомка представив наукову роботу з теми “Запобігання появі джерел запалювання електричного походження внаслідок тривалої експлуатації ізоляції кабельних ліній”. Його науковим керівником є викладач кафедри пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій Костянтин Афанасенко. За підсумками захисту наукової роботи, студент Потьомка нагороджений дипломом ІІІ ступеня.
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10