RSS

Новини навчальних закладів

15.04.2019
НУЦЗУ

У межах Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених відбулася робота секції "Аварійно-рятувальна, спеціальна та військова техніка"

10-11 квітня 2019 року у рамках Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту» працювала секція № 4 «Аварійно-рятувальна, спеціальна та військова техніка». В роботі секції взяли участь здобувачі вищої освіти факультетів цивільного захисту та оперативно-рятувальних сил, науково-педагогічний склад кафедри інженерної та аварійно-рятувальної техніки факультету оперативно-рятувальних сил та кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт факультету цивільного захисту.
 Доповідачі у повному обсязі розкрили теми своїх робіт та відповіли на запитання, що зацікавили присутніх. За результатамb представлених доповідей та відповідей на запитання учасників секції, були обрані кращі доповідачі , які рекомендувалися до заохочення, а саме: курсантки 3-го курсу факультету цивільного захисту Баштової Дар’ї, курсанта 4-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Шаповалова Владислава.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.