https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ нагородили переможців і призерів ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей «Цивільний захист” та “Пожежна безпека» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.04.2019
НУЦЗУ

В НУЦЗУ нагородили переможців і призерів ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей «Цивільний захист” та “Пожежна безпека»

У лютому-квітні цього року тривав ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році. Так, восьмий рік поспіль Національний університет цивільного захисту України є базовим з проведення інтелектуальних перегонів з галузей «Цивільний захист” та “Пожежна безпека» відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1010 від 18.09.2018 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році».
11 квітня у конференц-залі університету проректор з наукової роботи Володимир Андронов вручив нагороди переможцям та призерам ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей “Цивільний захист” та “Пожежна безпека". Він вітав учасників наукових перегонів та зазначив, що сьогодні Національний університет цивільного захисту України є надійним ґарантом збереження наукових традицій і центром розвитку курсантсько-студентської науки в багатьох галузях технічного та гуманітарного спрямування.
Галузева конкурсна комісія з напряму “Цивільний захист” конкурсу забезпечила рецензування 45 студентських наукових робіт, що надійшли з 17 закладів вищої освіти різних регіонів нашої держави, а галузева конкурсна комісія з напряму “Пожежна безпека” забезпечила рецензування 34 студентських наукових роботи, що надійшли з 18 закладів вищої освіти. На підсумковій науково-практичній конференції виступили 25 молодих науковців з 18 закладів вищої освіти нашої держави.
У ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей «Цивільний захист” та “Пожежна безпека» дипломи І ступеня отримали 7 учасників, дипломи ІІ ступеня — 10, дипломи ІІІ ступеня — 18 молодих науковців. Інші учасники заохочені подяками.
Переможцями та призерами ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році стали молоді науковці Національного університету цивільного захисту України. Так, диплом І ступеня отримав курсант 5-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Іван Бондарєв (науковий керівник — доцент кафедри спеціальної хімії та хімічної технології Максим Кустов), диплом ІІ ступеня - курсантка 4-го курсу факультету пожежної безпеки Ганна Кулакова (науковий керівник — головний науковий співробітник наукового відділу з проблем цивільного захисту та техногенно-екологічної безпеки Олексій Басманов), диплом ІІІ ступеня — курсант 2-го факультету цивільного захисту Євген Столбовой (науковий керівний — начальник відділу з проблем цивільного захисту та техногенно-екологічної безпеки Роман Шевченко).

 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10