https://www.high-endrolex.com/10 Студент НУЦЗУ став учасником міжнародної науково-практичної конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.04.2019
НУЦЗУ

Студент НУЦЗУ став учасником міжнародної науково-практичної конференції

Cтудент заочної форми навчання НУЦЗУ В’ячеслав Чорний взяв участь у ХIV Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених, курсантів та студентів «Проблеми та перспективи розвитку системи безпеки життєдіяльності», яка відбулася у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності, під науковим керівництвом к.т.н., старшого викладача кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Богдана Цимбала. В’ячеслав Чорний виступив на пленарному засіданні конференції з доповіддю «Попередження професійних ризиків під час установки та обслуговуванні сонячних панелей».

Слід зазначити, що у роботі конференції взяли участь науковці з-понад 30 закладів вищої освіти та науково-дослідних установ. Під час пленарного та секційних засідань 90 курсантів та студентів взяли очну участь у конференції, 140 молодих науковців приєдналися до конференції заочно. Учасники наукового форуму обговорювали актуальні питання пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту, безпеки та охорони праці, організації проведення аварійно-рятувальних робіт та гасіння пожеж, організаційно-правові, екологічні, природничо-наукові, соціальні, психолого-педагогічні аспекти та гуманітарні засади безпеки життєдіяльності, використання інформаційних технологій, а також  управління проектами та програмами у сфері безпеки життєдіяльності.

Учасники конференції зазначили, що протягом останніх років активізувалась робота із формування нових концептуальних підходів щодо розроблення, дослідження, випробування та впровадження у практику нових вогнегасних речовин, інноваційних проектів. Молоді науковці розглянули перспективи розвитку забезпечення безпеки життєдіяльності. 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10