https://www.high-endrolex.com/10 Університет готує гідних фахівців у галузі охорони праці | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.03.2019
ЛДУ БЖД

Університет готує гідних фахівців у галузі охорони праці

21-22 березня у Криворізькому національному університеті відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт зі спеціальності «Гірництво», на якому курсант кафедри промислової безпеки та охорони праці Тимофєєва Ірина гідно представила Львівський державний університет безпеки життєдіяльності. 
За результатами конкурсу наукова робота курсантів Савончик Крістіни та Тимофєєвої Ірини (науковий керівник: к.т.н., доц. Станіславчук О.В.) «Створення інтерактивного інформаційного середовища для підвищення рівня підготовки спеціалістів у галузі охорони праці» відзначена ІІІ місцем у номінації «Охорона праці в гірництві».
Також доцент кафедри промислової безпеки та охорони праці Горностай О.Б. брала участь у роботі журі Конкурсу. Для учасників конкурсу організовано цікаву екскурсію - кар'єр Південного гірничо-збагачувального комбінату, що є одним з найбільших у світі (глибина 400 метрів) діючим промисловим рукотворним кар'єром, в якому регулярно ведеться видобуток руди і в який допускаються туристи.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10