RSS

Новини навчальних закладів

18.03.2019
НУЦЗУ

В НУЦЗУ розпочав свою діяльність науково-практичний семінар щодо застосування інноваційних технологій в освітньому процесі ЗВО цивільного захисту

14 березня на базі Національного університету цивільного захисту України розпочав свою роботу науково-практичний семінар “Застосування новацій в організації та методиці проведення навчальних занять, використання інноваційних технологій в освітньому процесі закладів вищої освіти цивільного захисту”. Організатором заходу є Департамент персоналу ДСНС України. Учасниками семінару стали науковці та науково-педагогічні працівники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗУ, Інституту державного управління в сфері цивільного захисту, Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту, Вищого професійного училища ЛДУ БЖД (м. Вінниця), Ліцею цивільного захисту ЛДУ БЖД. Очолив зібрання та вітав присутніх начальник відділу освіти і науки Департаменту персоналу ДСНС Юрій Рись. Зокрема він зазначив: “Сьогодні на базі НУЦЗУ розпочинаємо низку запланованих науково-технічних семінарів, плануємо попрацювати з тією категорією працівників, які є безпосередньо учасниками наукового і навчального процесів. Метою проведення заходів є обмін передовим досвідом щодо найкращих наукових напрацювань з навчання фахівців для потреб ДСНС, обговорення проблем та шляхів їх реалізації за тематикою науково-практичного семінару, вироблення єдиних поглядів щодо подальшого вдосконалення та розвитку освітнього процесу галузевої освіти”.
У перший день проведення семінару його учасники оглянули новації в організації та методиці проведення навчальних занять із застосуванням сучасного матеріально-технічного обладнання на базі провідного закладу вищої освіти ДСНС України у сфері цивільного захисту. Також вони ознайомились із діяльністю Центру впровадження психотренінгових технологій, використанням в освітньому процесі авторських програмних тренажерів, симуляційних вправ у процесі підготовки фахівців за допомогою моделювання “MAKSIM”, відвідали бібліотеку та музей університету.
Науково-практичний семінар триватиме на базі НУЦЗУ два дні. Наступного дня учасники заходу обміняються найкращим напрацьованим досвідом. 

]Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.