28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

12.03.2019
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбулися виїзні заняття на базі меблевої фабрики АТ “Новий стиль”

11 березня старший викладач кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України Богдан Цимбал організував та провів виїзні заняття з дисципліни «Атестація робочих місць і ергономіка» для студентів, магістрів 5-го курсу, які навчаються за спеціалізацією «Охорони праці».

NS Nowy Styl – торговельна марка, під якою компанія «Новий Стиль» успішно виробляє і реалізує свою продукцію. На сьогодні компанія «Новий Стиль» – лідер у виробництві офісних крісел і стільців в Україні та поза її межами.
Під час виїзних занять студенти дізнались про специфіку роботи підприємства, технологічний процес та обладнання, які є складовою виробничого процесу та джерелами шкідливих і небезпечних виробничих чинників. Студенти мали змогу поспілкуватися з інженером з охороні праці та спеціалістом з найму та адаптації персоналу про характер виробництва, травматизм на виробництві, види інструктажів, атестацію та паспортизацію робочих місць. Важливу роль для офісних працівників відіграє ергономіка, положення тіла та комфортність на робочому місці, тому головною метою підприємства є створення комфортних офісних меблів. Також були ознайомлені з ергономічними вимогами до крісел та стільців, які застосовуються на виробництві.
Студенти були запрошені на роботу на посаді інженера з охорони праці, пройти співбесіду погодилася Яценко Марина, тому побажаємо їй успіху. Після занять всі отримали подарунки.
Висловлюємо подяку адміністрації і спеціалісту з найму та адаптації персоналу Паньковій Олені, а також інженеру з охорони праці за організацію та допомогу в проведенні виїзних занять.
Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua