RSS

Новини навчальних закладів

12.03.2019
ЛДУ БЖД

На базі ЛДУБЖД відбулася зустріч представників однієї із найбільших ІТ-компаній Східної Європи – SoftServe із студентами та курсантами Університету

11 березня на базі ЛДУБЖД відбулася зустріч представників однієї із найбільших ІТ-компаній Східної Європи – SoftServe із студентами та курсантами спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Кібербезпека», що навчаються в Університеті. Подія відбулась у рамках налагодження співпраці між кафедрою управління проектами, інформаційних технологій та телекомунікацій Університету та підрозділом компанії SoftServe IT Academy.
У ході зустрічі студентам розповіли про особливості роботи в ІТ-індустрії, пакет мінімальних знань та умінь для старту роботи  в ІТ-компаніях, нові напрямки в галузі, а також про SoftServe IT Academy. Ментори представили цікаві мотиваційні та інформативні доповіді про різновиди навчальних курсів IT Academy, особливості навчання та умови вступу. Кульмінацією зустрічі став розіграш мотиваційних призів від компанії SoftServe, що стало приємною несподіванкою для зацікавлених осіб, що прийшли на зустріч. З детальною інформацією про діяльність SoftServe IT Academy можна ознайомитись за адресою https://softserveinc.com.
Слід відзначити, що подібна зустріч є початком співпраці між Університетом та SoftServe IT Academy. Представники компанії люб’язно запрошують не тільки студентів на навчання в IT Academy, а й викладачів для підвищення кваліфікації та стажування.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.