RSS

Новини навчальних закладів

25.02.2019
НУЦЗУ

НУЦЗУ та Харківська міська рада обговорили перспективні напрями та взаємодію між міською радою та НУЦЗУ у галузі безпеки життєдіяльності

25 лютого Національний університет цивільного захисту України відвідала заступниця Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан. Метою її візиту стало ознайомлення із діяльністю щойно відкритого в університеті Центру впровадження психотренінгових технологій.
Фахівців науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології НУЦЗУ та високопосадовця об'єднують спільні професійні інтереси щодо психологічної безпеки громадян Харкова. Особливу увагу заступниця мера Світлана Горбунова-Рубан приділяє дошкільнятам та дітям із неблагонадійних родин. Тож, рятувальники та фахівці з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Харківської міської ради об'єднають свої зусилля заради порятунку.
Під час проведення круглого столу було обговорено питання щодо перспективних напрямів взаємодії між НУЦЗУ та Харківською міською радою у галузі безпеки життєдіяльності.
Також у ході свого візиту заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан зустрілась із ректором університету Володимиром Садковим, ознайомилась із підготовкою майбутніх екстремальних психологів, відвідала кафедри соціально-психологічного факультету. 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.