https://www.high-endrolex.com/10 Студенти та курсанти спеціалізації "Охорона праці" побували на базі державного підприємства "Харківський машинобудівний завод "ФЕД" в якості інпекторів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.02.2019
НУЦЗУ

Студенти та курсанти спеціалізації "Охорона праці" побували на базі державного підприємства "Харківський машинобудівний завод "ФЕД" в якості інпекторів

4 лютого старший викладач кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ Богдан Цимбал у рамках вивчення дисципліни «Управління та нагляд у галузі охорони праці» організував та провів для майбутніх фахівців спеціалізації «Охорона праці» виїзні заняття на базі Державного підприємства "Харківській машинобудівний завод «ФЕД".

Сьогодні підприємство є лідером в Україні з серійного виготовлення, ремонту і модернізації агрегатів для гідравлічних, паливних та електричних систем авіаційної техніки.

Успіх роботи пояснюється чіткими планами розвитку і згуртованістю команди. Обраний інноваційний шлях розвитку спільно з ПАТ «ФЕД» та ДП «Харківське агрегатне конструкторське бюро» дозволяє створювати і виробляти сучасні приводи основної системи управління польотом, агрегати паливної системи вертольотів, гідросистем і систем енергопостачання літаків.

Продукція підприємства унікальна, відрізняється високою наукоємністю і технічним рівнем виробництва, застосовується практично на всіх видах літаків і вертольотів, що випускаються в Україні та поза її межами, і експлуатується у понад 60 країнах світу. ДП ХМЗ «ФЕД» також бере участь у розробці агрегатів під вимоги Замовника і пропонує вже існуючі вироби на авіаційну техніку нового покоління.

Студенти та курсанти мали змогу відвідати музей підприємства та здійснити інспекційне відвідування, зібрати інформацію для складання припису та акту перевірки підприємства.

Виражаємо подяку директору ДП ХМЗ «ФЕД» Леонову Дмитру Андрійовичу та екскурсоводу. 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10