29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

24.01.2019
ЧІПБ НУЦЗУ

Олександру Тищенку вручили державну відзнаку про присвоєння почесного звання «Заслужений працівник освіти України»

24 січня в обласній філармонії відбулися заходи з нагоди відзначення 65-ї річниці заснування Черкаської області.
Черкащина – унікальний історичний край, який цілком справедливо можна вважати “серцем” України. Черкаська земля стала колискою державотворення, де формувався звитяжний козацький дух нашого народу, та розташована перша гетьманська столиця – Чигирин.
Під час урочистостей відбулося вручення нагород черкащанам, які прославили нашу область і зробили вагомий внесок у її розвиток та процвітання.
Голова Черкаської ОДА Олександр Вельбівець за вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм вручив державну відзнаку про присвоєння почесного звання «Заслужений працівник освіти України» в. о. начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України Олександру Тищенку.
Своєю багаторічною педагогічною працею, масштабною науковою, організаційною діяльністю, активною громадянською позицією Олександр Михайлович зробив величезний внесок у розвиток української освіти, успішно запроваджуючи європейські підходи до підготовки висококваліфікованих фахівців Служби порятунку.
Колектив ЧІПБ вітає Олександра Михайловича із присвоєнням почесного звання, що стало черговим підтвердженням визнання в освітянській і науковій сферах. Переконані, що людська шана і довіра будуть гідною подякою за плідну працю, чуйність і людяність.

 

 



Відділ зв’язків з ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua