https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 23.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

28.12.2018
НУЦЗУ

Співробітники НУЦЗ України та Військового технічного університету у м. Варшава обговорили питання про співробітництво

20-21 грудня 2018 року делегація Національного університету цивільного захисту України у складі проректора з наукової роботи Володимира Андронова і начальника кафедри пожежної та техногенної безпеки об’єктів та технологій Юрія Ключки відвідала Військовий технічний університет у м. Варшава.
Під час зустрічі з керівництвом університету, науково-педагогічними працівниками кафедр обговорювалося питання подачі заявки на грант НАТО та проведення на базі Національного університету цивільного захисту України міжнародного семінару. Тематика гранту направлена на використання безпілотних літальних апаратів під час ліквідації надзвичайних ситуацій, де взяли б участь представники Польщі, Марокко, Угорщини, Італії, США, Азербайджану тощо.
Отримання гранту та проведення семінару в рамках гранту сприятиме міжнародній обізнаності про ДСНС, провідний заклад вищої освіти з питань цивільного захисту, налагодженню нових контактів з представниками ЄС та НАТО, підвищенню компетентності науково-педагогічних працівників Національного університету цивільного захисту України.
Також під час відрядження було обговорено питання про можливість співробітництва у науковій сфері, а саме: спільних досліджень та публікацій, участь сторін у редакційних колегіях збірок наукових праць тощо.
У перспективі заплановано зустріч у січні 2019 року на території Словацької республіки, де також будуть розглянуті питання участі НУЦЗУ в програмі Еразмус.

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10