RSS

Новини навчальних закладів

05.12.2018
ЛДУ БЖД

Курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності завершили навчальну практику

Протягом навчальної практики на посаді начальника караулу, що проходила в 7-ми державних пожежно-рятувальних підрозділах м.Львова, курсанти 4-го курсу навчально-наукового інституту пожежної та техногенної безпеки, окрім ліквідації 181 пожежі, під час яких врятовано 2 особи, взяли участь у ліквідації  наслідків 2-х дорожньо-транспортних подій. У 7-ми випадках курсанти допомагали працівникам поліції проникати в житлові приміщення та брали участь у запобіганні 2-х спроб здійснення суїциду.
Не залишилися без оперативних виїздів і курсанти, що проходять начальну практику в навчальній пожежно-рятувальній частині, які від початку навчального року взяли участь в ліквідації 23 пожеж та 1 надзвичайної пригоди.
21 листопада було здійснено оперативний виїзд на пожежу за підвищеним, третім номером виклику по вул. Чергігівська, 7. Пожежа виникла на горищі в головному корпусі Львівської обласної клінічної лікарні. В процесі проведення оперативних дій підрозділи евакуювали 481 особу, в тому числі 276 хворих, 55 осіб персоналу лікарні та 150 пацієнтів-відвідувачів. Курсанти встановлювали автомобілі на пожежні гідранти, працювали на магістральних рукавних лініях, допомагали евакуйовувати матеріальні  цінності та проводили розбір конструкцій горища.
25 листопада було здійснено оперативний виїзд на надзвичайну пригоду, де громадянин іноземної держави намагався здійснити спробу суїциду із висоти риштування на Площі Ринок. Відділенням навчальної пожежно-рятувальної частини було розгорнуто амортизаційну подушку «Куб життя» для рятування з висоти, в результаті проведених бесід вдалося запобігти спробі суїциду.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.