RSS

Новини навчальних закладів

16.11.2018
НУЦЗУ

Співробітники кафедри НУЦЗУ взяли участь в VII Міжнародній науково-технічній конференції «Проблеми надійності та довговічності інженерних споруд і будівель на залізничному транспорті» (ТРАНСБУД-2018)

14-15 листопада 2018 року науково-педагогічні працівники кафедри наглядово-профілактичної діяльності факультету цивільного захисту (доценти кафедри полковник служби ЦЗ Олександр Данілін, підполковник служби ЦЗ Юрій Отрош, підполковник служби ЦЗ Ігор Хмиров та Олексій Васильченко) взяли участь в VII Міжнародній науково-технічній конференції «Проблеми надійності та довговічності інженерних споруд і будівель на залізничному транспорті» (ТРАНСБУД-2018), яка проходила в Українському державному університеті залізничного транспорту та була присвячена 110-річчю з дня народження Заслуженого діяча науки і техніки України д.т.н., професора Ангелейка В.І. (м. Харків).
 
Метою конференції було удосконалення науково-дослідної роботи, обмін досвідом, упровадження передових методів досліджень, розширення міжнародного співробітництва, встановлення ділових контактів і комерційних зв’язків.
 
Національний університет цивільного захисту України був представлений на рівні з іншими навчальними закладами та організаціями, такими як Український державний університет залізничного транспорту, Транспортна академія України, Академія будівництва України, Instytut Kolejnictwa, University of Zilina in Zilina, Technical University of Sofia, Білоруський державний університет транспорту, Казахський університет шляхів сполучення, Приазовський державний технічний університет, Державний університет інфраструктури та технологій, Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, ПАТ «Укрзалізниця», ТОВ «Корпорація КРТ», АТ «Куряжський домобудівний комплекс», ТОВ «MCBauchemie», АТ «Tines Capital Group», ТОВ «MVO Invest», ЗАТ УРБП «Колія».
 
Співробітники кафедри виступили на секції «Будівельні конструкції, будівлі та споруди», опублікували тези в збірнику конференції та наукові праці у електронному журналі MATEC Web of Conferences, який індексується наукометричними базами: CAS, Compendex, DOAJ, Web of Science, Scopus.
 
Кафедра наглядово-профілактичної діяльності факультету цивільного захисту
 
 
 
 
 
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.