28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

18.10.2018
ЛДУ БЖД

До Університету з робочим візитом завітав Голова ДСНС України Микола Чечоткін та Голова агенції з надзвичайних ситуацій Республіка Туреччина Мехмет Гюлюоглу

Сьогодні у Львівському державному університету безпеки життєдіяльності відбулася робоча зустріч в.о. ректора Університету Мирослава Коваля та Голови ДСНС України Миколи Чечоткіна з делегацією Турецької Республіки на чолі з Головою агенції з надзвичайних ситуацій Республіки Туреччина Мехметом Гюлюоглу. Для гостей навчального закладу була проведена екскурсія територією, продемонстровано матеріально-технічну базу, навчальну пожежну-рятувальну частину, музей та психолого-тренувальний центр. Крім того, під час візиту відбулась демонстрація аудиторії практичної підготовки курсантів з невідкладної меддопомоги в рамках домедичної, із тематичними картками потерпілих.

У другій частині візиту делегації відбулося відпрацювання методики проведення командно-штабних навчань з випускниками-магістрами та із залученням працівників інших служб. Під час проведення навчань учасники були поділені на три групи: місце події, штаб з ліквідації НС, комісія з ліквідації надзвичайної ситуації, керування та координацію навчань здійснювала контрольна група.
Метою проведення заходу є набуття управлінських умінь в роботі з ліквідації НС, ця методика є апробованою та гнучкою і може використовуватись для різних груп учасників, за основу взяті нормативні документи ДСНС України, методика ліквідації масових НС (згідно з системою Максім), в рамках набутого досвіду під час Міжнародних навчань EU-CHEAM-REACT.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua