29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

11.10.2018
НУЦЗУ

Другий день роботи XVII Міжнародного виставкового форуму «Технології захисту/Пож-Тех 2018» та 20-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції.

10 жовтня 2018 року. Другий день роботи XVII Міжнародного виставкового форуму «Технології захисту/Пож-Тех 2018» та 20-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції. Науковці НУЦЗУ взяли активну участь у роботі секційних засідань. Цікавими та змістовними були доповіді д.т.н. с.н.с. Стрільця В.М., к.т.н. с.н.с. Шевченка Р.І. к.т.н. с.н.с. Левтєрова О.А., к.т.н. Ковальова О.О., к. н. мист. Сошинського О.І., ад’юнкта Белюченка Д.Ю.
 
 
 
 
 
 
         Головуючий – начальник інституту державного управління у сфері цивільного захисту д.н. держ. упр. доц. заслужений лікар України Петро Волянський у заключній промові подякував науковцям НУЦЗУ за широку тематику доповідей, активну участь у обговоренні проблемних питань у сфері цивільного захисту та інноваційне подання матеріалу. Особливої уваги, за його думкою, заслуговує той факт, що виставковий стенд НУЦЗУ практично доповнив теоретичні викладки доповідачів університету. Це дало змогу учасникам конференції наочно побачити та ознайомитися з функціональними можливостями інтерактивного комплексу з підтримки управлінських рішень керівника ліквідації наслідків НС медико-біологічного характеру, системи придушення полум’я та деструкції осередків займань речовин акустичним полем, захисного пристрою для транспортування та знищення вибухонебезпечних предметів, о яких йшла мова під час доповідей.
А що залишилося за кадром?
Кропітка, багатомісячна робота колективу НУЦЗУ!
Починаючи з травня поточного року творчі колективи кафедр, наукових відділів та лабораторій готували експонати та інформаційні матеріали.
Виставкова експозиція увібрала в себе зусилля колективів наукового відділу з проблем цивільного захисту та техногенно-екологічної безпеки, відділу організації науково-дослідної роботи, науково-дослідній лабораторії екстремальної та кризової психології, кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки, кафедри пожежної та рятувальної підготовки, кафедри пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій, кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій, кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту, кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт, кафедри спеціальної хімії та хімічної технології.
Центр інформаційних технологій, сектор редакційно-видавничої діяльності, відділ зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю забезпечили інформаційну підтримку заходу.
Особлива вдячність працівникам сектора технічного забезпечення, відділу матеріального забезпечення, ательє, відділу персоналу, відділу економіки і фінансів, керівництву та курсантам факультету пожежної безпеки.
 
 
 
 
Начальник НВзПЦЗтаТЕБ полковник сл. ЦЗ Шевченко Р.І.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua