RSS

Новини навчальних закладів

10.10.2018
НУЦЗУ

Науковці НУЦЗ України взяли участь у роботі XVII Міжнародної спеціалізованої виставки «Технології захисту/ПожТех–2018»

9 жовтня розпочала роботу XVII Міжнародна спеціалізована виставка «Технології захисту/ПожТех–2018». Представники наукової спільноти Національного університету цивільного захисту України взяли активну участь у її роботі. Очолив делегацію науковців – проректор з наукової роботи полковник служби цивільного захисту, д.т.н., професор, заслужений діяч науки і техніки України Володимир Андронов.
Інноваційність виставкової експозиції університету була високо оцінена заступником голови ДСНС України генерал-лейтенантом служби цивільного захисту Русланом Білошицьким. Він зазначив, що більшість експонатів - це унікальні розробки, які не мають вітчизняних аналогів та вкрай необхідні у повсякденній діяльності аварійно-рятувальних підрозділів.
В рамках першого дня виставки відбулося пленарне засідання ювілейної 20-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасний стан цивільного захисту України та перспективи розвитку», під час якого Володимир Андронов зробив цікаву та змістовну доповідь. 10 жовтня заплановано доповіді науковців НУЦЗУ в рамках секційних засідань та круглого столу з широкого кола питань сфери цивільного захисту.
 
 
 
 
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.