RSS

Новини навчальних закладів

09.10.2018
ЛДУ БЖД

Представники ЛДУБЖД на експозиції досягнень та нових навчальних і наукових засобів «Технології захисту/ПожТех - 2018»

Представники ЛДУБЖД на експозиції досягнень та нових навчальних і наукових засобів «Технології захисту/ПожТех - 2018». ТОВ «Міжнародний виставковий центр» є організатором Міжнародної спеціалізованої виставки «Технології захисту/ПожТех - 2018», яка стартувала сьогодні та триватиме до 12 жовтня 2018 року. За 16 років існування виставка набула статус головного галузевого виставкового проекту у сфері пожежної безпеки, промислової безпеки та охорони праці, засобів захисту та рятувальної справи. Дана Виставка – це не лише демонстрація сучасних технічних систем безпеки та засобів захисту, але й впровадження перспективних розробок та інноваційних технологій в Україні.
На виставці проілюстровано необхідність комплектації та оновлення матеріальної бази аварійно-рятувальних підрозділів ДСНС, належного їх забезпечення засобами захисту і пожежно-рятувальною технікою;
Розвиток органів управління та сил цивільного захисту, місцевих пожежних команд;
Активне впровадження безпечних умов праці для гарантування якості та ефективності будь-якого виробництва.
​У виставці беруть участь представники центральних органів влади та місцевого самоврядування; керівний та особовий склад державних та інших аварійно-рятувальних служб; інженери з екології, охорони праці та фахівці логістики і капітального будівництва, представники міжнародних організацій. Щорічно, в дні роботи, Виставка збирає від 3000 до 5000 спеціалістів та зацікавлених осіб для обговорення великої кількості актуальних на сьогоднішній день питань, що стосуються промислової та пожежної безпеки. Понад 90% відвідувачів приходять на виставку дізнатись про останні розробки та побачити новітні продукти в області пожежної та техногенної безпеки, засобів захисту та рятування. Основною метою відвідування більш, ніж 70% з них є розвиток торговельних відносин.
Делегація навчального закладу, яку очолив проректор Університету полковник сл.ц.з Андрій Кузик гідно представила останні розробки науковців Університету, рекламну та друковану продукцію отримавши хороші відгуки у відвідувачів міжнародної виставки.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.