https://www.high-endrolex.com/10 Участь співробітника кафедри спеціальної хімії та хімічної технології у Міжнародній конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.09.2018
НУЦЗУ

Участь співробітника кафедри спеціальної хімії та хімічної технології у Міжнародній конференції

На конференції було зібрано разом дослідників провідних університетів та промислових підприємств Німеччини та інших держав у галузі будівельних матеріалів. Фахівці з Німеччини, Китаю, Польщі, України, Литви та інших країн завітали до Веймару  з метою представити свої новітні наукові здобутки, обмінятися ідеями та розглянути можливості взаємовигідного співробітництва. Також на конференції були представлені різні види аналітичного і дослідницького обладнання всесвітньовідомої німецької фірми Bruker, обладнання в області технологій промислової підготовки EIRICH, будівельні матеріали лідера на ринку Європи компанії BauMineral та інш. 
На початку конференції з вітальним словом звернувся до учасників конференції директор університету Bauhaus-Universität Weimar Prof. Dr.-Ing. H.-M. Ludwig та секретар оргкомітету Prof. Dr.-Ing. H.-B. Fischer.

Під час засідань конференції старший викладач кафедри спеціальної хімії та хімічної технології НУЦЗ України Христич О.В. представила стендову доповідь з теми «Studying the influence of industrial waste additives on the formation of C–S–H phases in the sand-lime brick». Результати викладених досліджень було присвячено розв'язанню актуальної проблеми розробки ресурсозберігаючої технології з використанням різних видів промислових відходів при отриманні силікатної цегли. До складу авторського колективу роботи ввійшли також співробітник НТУ «ХПІ» проф. д.т.н. Шабанова Г.Н. , та співробітник  УкрДУЗТ доц. к.т.н. Кисельова С.О.

За результатами доповідей матеріали досліджень було опубліковано у збірниках матеріалів Міжнародній конференції «20th International Conference on Building Materials (20. ibausil)». Усі співробітники отримали сертифікати учасників Міжнародній конференції.

 


 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10