RSS

Новини навчальних закладів

19.09.2018
ЛДУ БЖД

18 вересня відбулася зустріч першокурсників спеціальності «Кібербезпека» з керівником відділу інформаційної безпеки компанії SoftServe Михайлом Кропивою

18 вересня відбулася зустріч першокурсників спеціальності «Кібербезпека» з керівником відділу інформаційної безпеки компанії SoftServe Михайлом Кропивою та представниками Львівського ІТ-кластеру.
Нагадаємо, цього року наші студенти вперше навчатимуться за новою інноваційною навчальною програмою Кібербезпека/CyberSecurity, яка розроблялась кафедрою управління інформаційною безпекою спільно з фахівцями львівських ІТ-компаній та ІТ-кластеру. До навчального процесу будуть долучатися ментори – спеціалісти ІТ-компаній з досвідом роботи. Починаючи з 2-3 курсів, кращі студенти матимуть можливість проходити стажування в ІТ-компаніях.

Під час зустрічі п. Михайло розповів студентам і курсантам про потреби у сфері ІТ, можливості й перспективи майбутньої роботи та важливу роль спеціалістів з кібербезпеки в цілому.

Він повідомив, що сьогодні існує потреба у спеціалістах з кібербезпеки як в ІТ-індустрії, так і в інших галузях. Про це свідчить ряд загроз, які виникли протягом цього року, яскравим прикладом є вірус «Петя», який завдав величезних збитків для значної кількості компаній та підприємств.
Також Михайло Кропива порадив, з чого варто починати свою кар’єру в ІТ та визначив, які необхідно мати навички для початку роботи:

Англійська. «Іноземні мови сьогодні – безумовний базис для роботи у сучасному світі».
Професійні навички. «Розуміння точних наук та основ програмування».
Soft skills. «Вміння працювати в команді, комунікувати з іншими, керувати власними задачами і часом».Після закінчення зустрічі представниці ІТ-Cluster вручили студентам неймовірні подарунки – квитки на IТ-Арену, де їх чекатимуть приємні сюрпризи, а головне – можливість послухати промови відомих провідних ІТ-спеціалістів.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.