https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ відбулися захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукових ступенів кандидата і доктора наук з державного управління | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.07.2018
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбулися захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукових ступенів кандидата і доктора наук з державного управління

29 червня відбулися захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукових ступенів кандидата і доктора наук з державного управління за спеціальністю «Механізми державного управління» у спеціалізованій вченій раді Д 64.707.03 Національного університету цивільного захисту України.
Так, захистила своє дисертаційне дослідження Куліш Поліна Юріївна з теми «Організаційно-правовий механізм публічного управління у сфері міжнародної технічної допомоги». Науковий керівник дисертанта – провідний науковий співробітник наукового відділу з проблем управління у сфері цивільного захисту навчально-науково-виробничого центру НУЦЗ України, доктор наук з державного управління, доцент Стрельцов Володимир Юрійович.
Цього ж дня успішно захистив свою докторську дисертацію Долот Володимир Денисович з теми «Механізми державного управління ціноутворенням в системі охорони здоров’я України». Науковий консультант – начальник навчально-науково-виробничого центру НУЦЗ України, доктор наук з державного управління, професор, заслужений працівник освіти України Домбровська Світлана Миколаївна. Варто відзначити, що на захисті серед запрошених гостей був присутній начальник Департаменту охорони здоров’я Харківської міської ради, доктор медичних наук, заслужений лікар України Сороколат Юрій Володимирович.
Крім того, на базі навчально-науково-виробничого центру НУЦЗ України пройшов теоретичний семінар щодо представлення та заслуховування результатів дисертаційного дослідження здобувача наукового ступеня кандидата наук за цією ж спеціальністю. Результати своїх наукових досліджень представив Клейшмидт Юрій Валерійович з теми «Організаційно-правовий механізм державного регулювання формування та використання електронних інформаційних ресурсів». Науковий керівник дисертанта – провідний науковий співробітник наукового відділу з проблем управління у сфері цивільного захисту навчально-науково-виробничого центру НУЦЗ України, доктор наук з державного управління, доцент Стрельцов В.Ю.
Вітаємо дисертантів і бажаємо подальших успіхів на теренах науки!

Навчально-науково-виробничий центр, Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10