https://www.high-endrolex.com/10 Представники Університету продовжують співпрацю з європейськими партнерами в галузі безпеки життєдіяльності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.06.2018
ЛДУ БЖД

Представники Університету продовжують співпрацю з європейськими партнерами в галузі безпеки життєдіяльності

19-20.06.2018 року в м. Варшава, Польща на базі Інституту промислової хімії відбулася міжнародна конференція, щодо реалізації міжнародного проекту “Координаційна транснаціональна навчальна програма для запобігання та зменшення наслідків надзвичайних ситуацій РХБЗ характеру”. Участь у конференції взяли провідні фахівці із Німеччини, Польщі, Греції, Португалії, Нідерландів, Італії, України, Кіпру, Сербії, Іспанії, Білорусі, Грузії. Делегацію Університету представляли заступник начальника кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт, к.т.н., доцент, полковник служби цивільного захисту Лущ В.І. та старший викладач кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт, к.т.н., капітан служби цивільного захисту Кобилкін Д.С. 

В рамках конференції були обговорені актуальні питання пов’язані із вдосконаленням взаємодії рятувальних підрозділів на транскордонному рівні із запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій РХБЗ характеру та захист населення від їх наслідків. Також були представлені інноваційні зразки обладнання, що застосовується для захисту від надзвичайних ситуацій РХБЗ характеру.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10