https://www.high-endrolex.com/10 Участь старшого викладача кафедри НУЦЗУ у міжнародній науково-практичній конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.06.2018
НУЦЗУ

Участь старшого викладача кафедри НУЦЗУ у міжнародній науково-практичній конференції

7-8 червня старший викладач кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Цимбал Б.М. взяв участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства» та виступив з доповіддю з теми «Підвищення рівня безпеки виробничих процесів на борошномельних підприємствах».

Конференцію організувала Інформаційна компанія «Інфоіндустрія» у партнерстві з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP, який фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA), а також проходила за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Конференція проходила на Оздоровчому комплексі «Салют», Таврійського державного агротехнологічного університету, в пгт. Кирилівка.

Збереження цивілізації залежить від наших знань про природу і розумних дій, спрямованих на збереження і поліпшення навколишнього середовища в процесі виробництва сільськогосподарської продукції, необхідної для життєдіяльності суспільства.

Конференція дала можливість поліпшити навики не тільки аналізувати і пояснювати зміни, що відбуваються в природі під впливом стихійної або спрямованої господарської діяльності, але й активно керувати комплексними дослідженнями правильного підбору адаптованих до ґрунтово-кліматичних умов регіону сортів, використовувати оптимізовані екологічно спрямовані технології вирощування, економічно виправдані та екологічно безпечні технології післязбиральної доробки та зберігання вирощеної продукції.

У рамках конференції було обговорено та знайдено відповіді на запитання в переліку таких секцій:

-           практичні аспекти інноваційних технологій в рослинництві;

-           сучасні технології плодових, овочевих культур та винограду;

-           інноваційні технології переробки та зберігання продукції сільського господарства;

-           вимоги безпечності сільськогосподарської сировини та готової продукції;

-           екологічні аспекти сільськогосподарського виробництва;

-           безпека виробничих процесів.

Висловлюємо подяку Інформаційній компанії Інфоіндустрія та Таврійському державному агротехнологічному університету за можливість участі в Міжнародній науково-практичній конференції.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10