https://www.high-endrolex.com/10 У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності стартувала IV Міжнародна науково-практична конференція «Соціальна робота: становлення, перспективи, розвиток» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.05.2018
ЛДУ БЖД

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності стартувала IV Міжнародна науково-практична конференція «Соціальна робота: становлення, перспективи, розвиток»

 

24-25 травня у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності розпочалась IV Міжнародна науково-практична конференція «Соціальна робота: становлення, перспективи, розвиток», яка присвячена актуальним проблемам становлення та розвитку соціальної роботи, пошуку шляхів їх вирішення, обміну кращими вітчизняними та міжнародними практиками.

Основний тренд конференції – майбутнє соціальної сфери в Україні. Реформи. Виклики. Перспективи. Соціальні послуги в громаді. Нові фахівці  - нової системи.

Конференція проходить за підтримки та участі Уповноваженого Президента України з прав дитини Кулеби М.М., заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Стоколос-Ворончук О.О., начальника Служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Лиса В.В., директора Департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації Кузяк Н.О., Голови Правління БФ «Українська Галицька Фундація» В. Ведровської, Директора Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бордіяна Я.І.

Основною метою IV Міжнародної науково-практичної конференції «Соціальна робота: становлення, перспективи, розвиток» стало обговорення актуальних питань та вироблення практичних механізмів і рекомендацій у сфері становлення, розвитку та функціонування вітчизняної та міжнародної системи соціальної роботи та удосконалення підготовки фахівців галузі.

Робота Конференції проводитиметься за такими основними напрямами: діяльність державних та громадських інституцій у сфері соціальної роботи: підходи, практики, інновації, взаємодія; соціальна політика та соціальна робота: політико-правовий, психолого-педагогічний, історичний та соціологічний вимір; соціальна робота з різними групами клієнтів: міжнародний та вітчизняний досвід; деінституціалізація та сімейно-орієнтовані послуги у громадах; професійна діяльність та підготовка фахівців соціальної сфери: сучасні тренди, виклики та перспективи.

У роботі Конференції взяли активну участь представники шести країн, зокрема: Бельгії (Брюсель), Фінляндії (Гельсінки), Німеччини (Мюнхен), Польщі (Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiegow Warszawie, Uniwersytet Zielonogórski, Uniwersytet Rzeszowski, PaństwowaWyższaSzkołaTechniczno-Ekonomicznaim. ks. B. Markiewiczaw Jarosławiu, Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejskaw Przemyślu), Словаччини (Пряшів),  України (Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Миколаїв, Мелітополь, Одеса, Ужгород, Умань, Харків, Чернівці).

     Окрім широкого представництва вітчизняних та закордонних освітніх навчальних закладів, у роботі конференції беруть активну участь низка вітчизняних та міжнародних громадських організацій, серед яких: The International Emergency Management Society TIEMS (Brussels, Belgium), TIEMS Mission to Ukraine (Місія Міжнародної Організації з Управління Надзвичайними Ситуаціями в Україні) (Україна), The Rotary Clubof Eastern Helsinki (Ротарі Клуб «Східний Гельсінкі») (Helsinki, Finland), Міжнародна благодійна організація «Партнерство «Кожній дитині» (Київ),  Міжнародна благодійна організація БФ  «СОС Дитячі містечка» (Київ), «Carein Action» (Мюнхен, Німеччина), ГО «Всеукраїнське об’єднання осіб з інвалідністю «Група активної реабілітації» НАІУ, Міжнародної громадської організації «Міжнародний центр розвитку і лідерства” (МГО «МЦРЛ») (Київ), НРЦ «Джерело» (Львів), БО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/ СНІД», ГО «Справа Кольпінга в Україні».

  На наукових панелях та секційних засіданнях конференції відбуватиметься обговорення актуальних питань та вироблення практичних механізмів і рекомендацій у сфері становлення, розвитку та функціонування вітчизняної та міжнародної системи соціальної політики та соціальної роботи, а також стосовно удосконалення підготовки фахівців галузі.

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10