https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ розпочалися захисти магістерських робіт здобувачами вищої освіти денної форми навчання за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.05.2018
НУЦЗУ

В НУЦЗУ розпочалися захисти магістерських робіт здобувачами вищої освіти денної форми навчання за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»

19 травня 2018 року на базі навчально-науково-виробничого центру в Національному університеті цивільного захисту України розпочалися захисти магістерських робіт здобувачами вищої освіти денної форми навчання за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» освітнього ступеня «магістр». Захисти триватимуть до 23 травня.
Підготовкою здобувачів за цією спеціальністю передбачено оволодіння теоретичними знаннями, практичними навичками й уміннями стосовно публічного управління та адміністрування, зокрема у сфері цивільного захисту, екологічної безпеки, соціального, гуманітарного й економічного розвитку тощо.
Наполегливість, отримані знання й обґрунтовані рекомендації, запропоновані в межах магістерських робіт здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр», оцінюються членами екзаменаційної комісії № 3. Її головою є ректор НУЦЗ України, д.н.держ.упр., професор Володимир Петрович Садковий, а членами – завідувач кафедри публічного адміністрування у сфері цивільного захисту, д.н.держ.упр., професор Сергій Вікторович Майстро, начальник навчально-науково-виробничого центру, д.н.держ.упр., професор Світлана Миколаївна Домбровська, професор кафедри публічного адміністрування у сфері цивільного захисту, д.н.держ.упр., професор Олексій Ігорович Крюков і начальник наукового відділу з проблем державної безпеки ННВЦ, к.н.держ. упр. Аліна Леонідівна Помаза-Пономаренко.
Варто відзначити, що в цей день на заході були присутніми проректор з навчальної та методичної роботи університету, к.психол.н., професор, заслужений працівник освіти України Олег Олександрович Назаров , члени кафедри публічного адміністрування у сфері цивільного захисту та наукові співробітники ННВЦ.

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10