https://www.high-endrolex.com/10 Провідні науковці Університету виступили на семінарі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.05.2018
ЛДУ БЖД

Провідні науковці Університету виступили на семінарі

18 травня у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся науковий семінар, присвячений Дню науки. Наукові доповіді стосувалися головних напрямів науково-дослідної діяльності університету та перспективам теоретичних і прикладних досліджень.

З вітальним словом до учасників наукового семінару звернувся в.о. ректора Університету, к.пед. н., проф., заслужений працівник освіти України Мирослав Коваль. Він вручив грамоти за значні досягнення у науковій та науково-методичній роботі, активну участь в організації науково-освітніх проектів та наукову роботу з курсантами і студентами у 2017 р. д.ф.-м.н., проф. Стародубові Ю.П., к.психол.н., доц. Сірко Р.І., к.екон.н., доц. Мартин О.М.

За підсумками науково-дослідної діяльності дипломами були нагороджені кафедри технічного та природничого спрямування (кафедра пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт, Кафедра процесів горіння та загальної хімії, кафедра цивільного захисту та комп’ютерного моделювання екогеофізичних процесів) та кафедри гуманітарного спрямування (кафедра права та менеджменту у сфері цивільного захисту, кафедра практичної психології та педагогіки, кафедра гуманітарних дисциплін та соціальної роботи).

Вів науковий семінар проректор з науково-дослідної роботи, д. с.-г. н., проф., полковник служби цивільного захисту Кузик А. Д. Провідні науковці Університету виступили з цікавими доповідями: д.т.н., проф. Гуліда Е. М. розповів про головні напрями науково-дослідної роботи в галузі пожежної безпеки, д.т.н., проф. Ковалишин В.В. виокремив основні сучасні технології пожежогасіння, напрямки наукових досліджень кафедри екологічної безпеки окреслив д.т.н., доц. Попович В.В., д.т.н., проф. Самотий В.В. висвітлив актуальні питання інформаційної безпеки, д.пед.н., проф. Васянович Г.П. розкрив у своїй доповіді методологічні аспекти проведення наукових досліджень.

У роботі семінару взяли участь науково-педагогічні, наукові працівники Університету, докторанти та ад’юнкти.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10